Ponosno nastavljamo sa gourmet eventom 'Wine and Dine Oasi' uz vina Veralda koji nas očekuje u subotu, 25.11, u 19 sati u restoranu Oasi. Vrhunski gourmet event uz odličan menu i vrhunska vina u prekrasnom ambijentu uz melodije piana restorana Oasi, idealno je mjesto za izlazak.

Posebno smo zadovoljni činjenicom da će gosti moći uživati u vinu Istrian iz berbe 2015. vinarije Veralda. Naime, na završenom Decanterovom godišnjem ocjenjivanju vina iz cijelog svijeta, Veralda Istrian ovjenčan je titulom Platinum best in show profile, odnosno proglašen najboljim vinom na svijetu u kategoriji monosortnih crvenih vina 2016 godine.

Tim restorana Oasi priprema četiri ukusna slijeda hrane uz degustaciju Veraldinih remekdjela uz svaki slijed.

Gourmet event održava se u subotu, 25.11.2017., s početkom u 19 sati.

Broj mjesta za "WINE AND DINE OASI" je ograničen na 30 osoba, a rezervacije idu preko Facebook stranice Oasi - restoran, catering, wellness&spa, e-maila: info@oasi.hr ili na br. telefona 052 397 910.

Cijena večere za jednu osobu iznosi 200 kn, te pokriva večeru i degustaciju vina uz svaki slijed večere.

Restoran Oasi ponosno nosi titulu jednog od 100 najboljih restorana u Hrvatskoj (restaurant CROATICA) i certifikat izvrsnosti Tripadvisora, a uz odličnu hranu nudi i usluge cateringa, private wellnessa uz masažu i saune.

Restoran Oasi nalazi se u Pješčanoj uvali na adresi Ogranak 10/12a (pored crkve sv. Nikole)