Cijenjeni gosti, čast nam je i zadovoljstvo predstaviti slijedećeg gosta vinara na našoj degustacijskoj večeri Wine and Dine Oasi.

Selo Koreniki, otkud potječe i gdje i danas živi u ljubavi prema vinu, obitelj Coronica godinama stvara prekrasnu tradicijsku priču i povijest u Istri.
Na crvenoj Istarskoj zemlji Crljenici rastu Coronica vinogradi, loze i grožđe. Ponajviše autohtone sorte Malvazija Istarska i Teran kojom se obitelj najviše ponosi.

Na degustacijskoj večeri gosti će imati priliku poslušati vrhusku prezentaciju koju će voditi gospodin Moreno Coronica koji će Vam prenjeti svoja iskustva i priču o vinu koju njeguju generacijama.

Za prezentaciju Coronica vina, kuhari restorana Oasi će pripremiti menu od četiri slijeda koja će se sljubiti sa vrhunskim vinima Coronica.

Degustacijska večer i prezentacija vina Coronica će se održati  09.02.2018., s početkom u 19 sati.
Za glazbeni dio večeri pobrinuti će se pijanist Marko Percan sa bogatim evergreen repertoarom I najljepšim skladbama.

Broj mjesta za "Wine & Dine Oasi" je ograničen na 40 osoba, a rezervacije idu preko Facebook stranice Oasi - restoran, catering, wellness&spa, e-maila: info@oasi.hr ili na br. telefona 052 397 910.

Cijena večere za jednu osobu iznosi 250 kn, te pokriva večeru i degustaciju vina uz svaki slijed večere.

Restoran Oasi ponosno nosi titulu jednog od 100 najboljih restorana u Hrvatskoj (restaurant CROATICA) i certifikat izvrsnosti Tripadvisora, a uz odličnu hranu nudi i usluge cateringa, private wellnessa uz masažu i saune.
Restoran Oasi nalazi se u Pješčanoj uvali na adresi Ogranak 10/12a (pored crkve sv. Nikole)