Cijenjeni gosti, čast nam je i zadovoljstvo predstaviti slijedećeg gosta vinara na našoj degustacijskoj večeri Wine and Dine Oasi.

Iz sela Koreniki, otkud potječe i gdje i danas živi u ljubavi prema vinu, obitelj Coronica godinama stvara prekrasnu tradicijsku priču i povijest u Istri.

Na crvenoj Istarskoj zemlji Crljenici rastu Coronica vinogradi, loze i grožđe. Ponajviše autohtone sorte Malvazija Istarska i Teran kojom se obitelj najviše ponosi.

Na degustacijskoj večeri gosti će imati priliku poslušati vrhusku prezentaciju koju će voditi gospodin Moreno Coronica koji će Vam prenjeti svoja iskustva i priču o vinu koju njeguju generacijama.

Za prezentaciju Coronica vina, restoran Oasi Vam predstavlja menu i vrhunska vina vina koja su sljubljenja s jelima koja su smišljena od strane naših kuhara.

 

CARPACCIO OD ORADE MARINIRAN U CITRUSIMA NA PODLOZI OD ROKULE/MALVAZIJA 2016.

ZELENI RAVIOLI SA DOMAĆOM SKUTOM I CRNIM TARTUFOM/GRAN MALVAZIJA 2016.

LUNGIĆ U REDUKCIJI OD TERANA I PEKMEZA OD ŠLJIVA S KREMOM OD MRKVE I KRUMPIRA/TERAN 2015.

TORTA OD TAMNE ČOKOLADE S VISOKIM UDJELOM KAKAA I NAMAZOM OD LJEŠNJAKA/GRAN TERAN 2013.

 

Degustacijska večer i prezentacija vina Coronica će se održati  09.02.2018., s početkom u 19 sati.

Za glazbeni dio večeri pobrinuti će se pijanist Marko Percan sa bogatim evergreen repertoarom I najljepšim skladbama.

 

Broj mjesta za "Wine & Dine Oasi" je ograničen na 35 osoba, a rezervacije idu preko Facebook stranice Oasi - restoran, catering, wellness&spa, e-maila: info@oasi.hr ili na br. telefona 052 397 910.

Cijena večere za jednu osobu iznosi 250 kn, te pokriva večeru i degustaciju vina uz svaki slijed večere.

Restoran Oasi ponosno nosi titulu jednog od 100 najboljih restorana u Hrvatskoj (restaurant CROATICA) i certifikat izvrsnosti Tripadvisora, a uz odličnu hranu nudi i usluge cateringa, private wellnessa uz masažu i saune.

Restoran Oasi nalazi se u Pješčanoj uvali na adresi Ogranak 10/12a (pored crkve sv. Nikole)