Wine and Dine Oasi i Coronica predstavljaju Vam jelovnik i vinsku kartu

Cijenjeni gosti, čast nam je i zadovoljstvo predstaviti slijedećeg gosta vinara na našoj degustacijskoj večeri Wine and Dine Oasi.

Iz sela Koreniki, otkud potječe i gdje i danas živi u ljubavi prema vinu, obitelj Coronica godinama stvara prekrasnu tradicijsku priču i povijest u Istri.

Na crvenoj Istarskoj zemlji Crljenici rastu Coronica...

Wine and Dine Oasi sa Coronica vinima

Cijenjeni gosti, čast nam je i zadovoljstvo predstaviti slijedećeg gosta vinara na našoj degustacijskoj večeri Wine and Dine Oasi.

Selo Koreniki, otkud potječe i gdje i danas živi u ljubavi prema vinu, obitelj Coronica godinama stvara prekrasnu tradicijsku priču i povijest u Istri.
Na crvenoj Istarskoj zemlji Crljenici rastu Coronica vinogradi,...

Mjesec ljubavi u restoranu Oasi

Za tradicionalno obilježavanje mjeseca ljubavi, kada slavimo dan sv. Valentina, najvećeg blagdana ljubavi i dana zaljubljenih, pripremamo Vam prelijepa iznenađenja.
Pripremili smo poseban program kroz mjesec veljaču sa željom da uživate za Valentinovo u predivnom romantičnom ambijentu našeg restorana uz romantičnu glazbenu kompilaciju Franka...

Degustacijska večer Wine & Dine Oasi sa vinarijom Bevenuti

Pozivamo Vas na prvu degustacijsku večeru Wine & Dine Oasi 2018. sa vrhunskim vinima obitelji Benvenuti.

Nestrpljivo očekujemo vrhunski event sa stručnim predavanjem o nagrađivanim etiketama poznatog istarskog vinara Benvenutia koji će za tu priliku gostima dočarati svu ljepotu proizvodnje vina i ljubavi prema vinima.

Vinarija Benvenuti postala...

INFORMACIJE

Naš moderno opremljen boutique hotel i restoran nudi intiman odmor za sve one koji žele pobjeći od brzog i užurbanog načina života. Smješten je u Pješčanoj uvali, mirnom, lijepom i elitnom predgrađu, udaljenom samo nekoliko kilometara od užurbane Pule.

KONTAKTIRAJTE NAS
Ostanimo povezani