News & activities

Wine and Dine Oasi s Franc Arman vinima

News & activities


Cijenjeni gosti, čast nam je i zadovoljstvo otvoriti novu sezonu sa slijedećim gostujućim vinarom na našoj degustacijskoj večeri Wine and Dine Oasi.

Obitelj Arman, predvođena vrsnim vinarima Francom i Oliverom, i danas s jednakim žarom nastavlja njegovanje temeljnih vrijednosti tradicije svojih predaka koji su vinovu lozu započeli uzgajati još davne 1850. godine. Jer u ljepoti i vrijednosti vinograda bila je esencija života, temelj i najčvršće uporište opstanka istarskih obitelji.

Tijekom minulih pola stoljeća, djed Edoardo Arman vrijedno je i odano sadio malvaziju i teran. Teškim radom, u koji je utkao neizrecivu ljubav i sav svoj život, umjetnost spravljanja “dobrega” vina doveo je do vrhunca. Danas, na temeljima ove neprocjenjive tradicije, obitelj Arman svoje vrijednosti uvijek iznova uzdiže na neke nove visine, u nove sfere izvrsnosti.

Na degustacijskoj večeri gosti će imati priliku poslušati vrhusku prezentaciju koju će voditi gospodin Arman koji će Vam prenijeti svoja bogata iskustva i priču o vinu koju njeguju generacijama.

Za prezentaciju Franc Arman vina, očekuju Vas i mnoga iznenađenja na tanjuru!

MENU

PERLA BIANCA CHARMAT, 2016

CARPACCIO OD MARINIRANOG LOSOSA U AGRUMIMA S AROMATIČNOM MJEŠAVINOM NARA S KREMOM OD JOGURTA / MALVAZIJA ISTARSKA, 2017

NJOKI OD LJUBIČASTOG KRUMPIRA SA KREMOM OD BUNDEVE UZ GAMBERE I PISTACIO / MALVAZIJA CLASSIC, 2015

DVOSTRUKO KUHANA JANJETINA S ARTIČOKOMA / TERAN BARRIQUE, 2013

RAZNOVRSNE TORTE IZ KOLEKCIJE ''OASI'' SLASTICA / DOLCETO – MUŠKAT BIJELI, 2017

RAKIJA DON EDOARDO

 

Restoran Oasi u ovoj prilici predstavlja svoj novi a la carte menu i projekt izrade slastica, odnosno torti i kolača za sve prilike po želji gosta, a po recepturama prestižne talijanske škole za slastičarstvo i kuharstvo ''Italian Chef Academy''.
Ovaj event je odlična prilika za sve slatkoljupce jer će naši slastičari pripremiti paletu pomno odabranih torti i slastica, i sve će ih se moći kušati.

Za glazbeni dio večeri pobrinut će se mladi entuzijast i pijanist Marko Percan sa svojim bogatim repertoarom najljepših skladbi.

Degustacijska večer i prezentacija Franc Arman vina održati će se 30.11.2018., s početkom u 18 sati.

Broj mjesta za "Wine & Dine Oasi" je ograničen na 40 osoba, a rezervacije idu preko:

e-maila: info@oasi.hr,
ili na br. telefona 052 397 910.

Cijena večere za jednu osobu iznosi 250 kn te pokriva večeru i degustaciju vina uz svaki slijed večere.

Restoran Oasi ponosno nosi titulu jednog od 100 najboljih restorana u Hrvatskoj (restaurant CROATICA) i certifikat izvrsnosti Tripadvisora, a uz odličnu hranu nudi i usluge cateringa, private wellnessa uz masažu i saune.

Restoran Oasi nalazi se u Pješčanoj uvali na adresi Ogranak 10/12a (pored crkve sv. Nikole)

Oasi - boutique hotel Pula - Wine and Dine Oasi s Franc Arman vinima

Contact us

We are looking forward hearing from you