News & activities

Wine and Dine Oasi i vinarija Kozlović

News & activities


Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo našeg slijedećeg gosta na degustacijskoj večeri W&D Oasi.

Prepoznatljiv po iznimnoj kvaliteti, bogat iskustvom, wine brand, simbol Istre, jedan od utemeljitelja vinarstva u Istri i još s mnogo epiteta bi mogli opisati taj silni trud i ljubav koja se pretočila u vrhunska vina vinarije Kozlović uz njihov vrijedan tim, a s master vinarom Gianfrancom Kozlovićem na čelu cijele priče...

 

''Filozofija obitelji Kozlović sadržana je u zajedništvu koje se čuva kroz generacije. Radeći na zajedničkom cilju s puno truda i ozbiljnosti, te u nastojanju da se pomiču granice i osvajaju novi horizonti u vinskom svijetu, na prvo mjesto stavljamo kvalitetu za koju jamčimo našim obiteljskim imenom čineći tako iz generacije u generaciju stvaramo vina u kojima njegujemo izričaj i karakter autohtonih istarskih sorti, a stalnim unapređivanjem proizvodnih procesa i znanja objedinjujemo u našim vinima prošlost, sadašnjost i budućnost.''

 

Njihovi vinogradi smješteni su na posjedu Valle ispod njihove vinarije i nasadi na jednoj od ponajboljih vinogradarskih zona - Santa Luciji. Njeguju se i povećavaju, a vinograd, vinarija i obitelj čine nerazdvojnu cjelinu.

U svojim vinogradima uzgajaju sorte malvaziju, muškat momjanski, muškat ružu i teran, te internacionalne sorte vina sauvignon blanc, cabernet sauvignon i merlot. Berba se obavlja ručno pridodajući puno pozornosti na kvalitetu za koju jamče, kako kažu, obiteljskim imenom.

 

Degustacijska večera Wine and Dine Oasi osmišljena je kao večera na kojoj gosti dobijaju potpuni doživljaj kušanja vina i prezentacije uz gosta vinara, te jelovnik u četiri slijeda hrane koju domaćini sljubljuju s etiketama vina, a koji ćemo uskoro objaviti.

 

 

Uz dobru hranu i vino veže se i glazbena pratnja, a za taj dio večeri pobrinut će se pijanist Marko Percan s bogatim repertoarom najljepših evergreen skladbi.

 

 

Degustacijska večera s vinima Kozlović održati će se u petak 24.01.2020., s početkom u 19 sati.

 

Broj mjesta za "Wine & Dine Oasi" je ograničen na 40 osoba, a rezervacije idu preko: e-maila: info@oasi.hr ili na br. telefona 052 397 910.

Cijena večere za jednu osobu iznosi 300 kn te pokriva večeru i degustaciju vina uz svaki slijed večere.

Restoran Oasi ponosno nosi titulu jednog od 100 najboljih restorana u Hrvatskoj (restaurant CROATICA) i certifikat izvrsnosti Tripadvisora, a uz odličnu hranu nudi i usluge cateringa, private wellnessa uz masažu i saune.

Restoran Oasi nalazi se u Pješčanoj uvali na adresi Ogranak 10/12a (pored crkve sv. Nikole)

Oasi - boutique hotel Pula - Wine and Dine Oasi i vinarija Kozlović

Contact us

We are looking forward hearing from you