News & activities

Wine and Dine Oasi i Medea vina

News & activities


Wine & Dine Oasi u najljepšem mjesecu u godini prosincu, donosi priču o jednoj od najpoznatijih vinarija na području Pule i Istre. Vinarija je smještena u gradu Vodnjanu, a njihovi vinogradi smješteni su u okolici Medulina i Pule, njegovanih od strane vrhunskih stručnjaka, ljudi koji poznaju istarsku zemlju i lozu. Dovoljno je prošetati jednim od niza njihovih vinograda koji se prostiru na ukupno 60 hektara te upiti miris grožđa, a u njemu istarski duh kulture, tradicije i naslijeđa.

'' Mlada smo vinarija i tim koji povezuje ljubav prema dvije stvari, vinu i Istri. Stoga stojimo iza svježih i užitnih vina, odrazu onog najboljeg ovdje – bogate zemlje i grožđa koje iz nje raste. Ono što nastaje je Medea, inspirirana našim ljudima, podnebljem, spojem kontinenta i Jadrana, bogatom gastronomskom i kulturnom tradicijom.''

Uz vrhunska vina Medea, naša kuhinja će se pobrinuti cijelu prezentaciju popratiti s jelovnikom u četiri slijeda, sljubljenih s nagrađivanim etiketama njihovih vina.

ROSE

MARINIRANI CARPACCIO BIJELE RIBE/ISTARSKA MALVAZIJA 2018.

DOMAĆE TAGLIATELLE S RAGUOM OD BIJELOG MESA I DOMAĆIH KOBASICA/MALVAZIJA MONTIRON 2018.

MERLOT 2018.

TELEĆI OBRAZI NA KREMI OD KRUMPIRA I CELERA S KROKANTOM OD PORILUKA/CABERNET SAUVIGNON 2018.

TORTA S MEDOM I KREMOM OD KARAMELE S MOUSSEOM OD PISTACCHIA/PJENUŠAC 2019.

Gourmet event održava se u petak, 13.12.2019., s početkom u 19 sati.

Glazbeni dio večere rezerviran je za live piano u izvedbi Marka Percana.

Broj mjesta za "WINE AND DINE OASI" je ograničen na 40 osoba, a rezervacije idu preko e-maila: info@oasi.hr ili na br. telefona 052 397 910.

Cijena večere za jednu osobu iznosi 250 kn, te pokriva večeru i degustaciju vina uz svaki slijed večere.

Restoran Oasi ponosno nosi titulu jednog od 100 najboljih restorana u Hrvatskoj (restaurant CROATICA) i certifikat izvrsnosti Tripadvisora, a uz odličnu hranu nudi i usluge cateringa, private wellnessa uz masažu i saune.

Restoran Oasi nalazi se u Pješčanoj uvali na adresi Ogranak 10/12a (pored crkve sv. Nikole)

Oasi - boutique hotel Pula - Wine and Dine Oasi i Medea vina

Contact us

We are looking forward hearing from you