News & activities

Wine and Dine Oasi - Babos vina i Prodan tartufi

News & activities


Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo priču kroz četiri glavna elementa: jesen, dobru hranu, vrhunsko vino i tartufe.

 

Za početak odlazimo do prijestolnice ovog dijela Istre, grada Vodnjana koji obiluje brojnim vinogradima i maslenicima te stvaranju prekrasne priče o vinu i maslinovom ulju.

Čuvena stoljetna obiteljska tradicija danas obrta Giacometti-Moscarda sa strašću i ljubavlju bavi se proizvodnjom vina pod brendom Babos, što je antičko ime za dio grada Vodnjana gdje se nalazi njihov vinski podrum. Lorella, Giglielmo, Matteo i Luca su članovi obitelji koji će svoju priču i prezentaciju o vinu predstaviti na našoj degustacijskoj večeri.

Kako bi naša jesenska priča bila zaokružena kušat ćete i nekoliko vrsta najboljeg predstavnika istarske zemlje.

''Fin, božanstven, rustikalan, vrhunac gastronomskog doživljaja. Čudo prirode, ničim usporediv i ničim zamjenjiv''. Ovim rečenicama obitelj Prodan iz Buzeta će Vam najbolje dočarati priču o istarskom tartufu. Edukativno predavanje i kušanje bijelog, crnog ljetnog, crnog zimskog i crnog plemenitog tartufa sljubljenog s jelima našeg restorana biti će prava poslastica.

Uz vrhunsku vinsku kartu, kuhinja restorana Oasi će se pobrinuti sve popratiti jelovnikom koji je sljubljen sa tartufima obitelji Prodan i etiketama vinarije Babos.

Za glazbeni dio večeri pobrinut će se pijanist Marko Percan s bogatim repertoarom najljepših skladbi.

 

Degustacijska večera s vinima Babos i Prodan tartufima održati će se u petak 29.11.2019., s početkom u 19 sati.

 

Broj mjesta za "Wine & Dine Oasi" je ograničen na 40 osoba, a rezervacije idu preko: e-maila: info@oasi.hr ili na br. telefona 052 397 910.

Cijena večere za jednu osobu iznosi 300 kn te pokriva večeru i degustaciju vina uz svaki slijed večere.

Restoran Oasi ponosno nosi titulu jednog od 100 najboljih restorana u Hrvatskoj (restaurant CROATICA) i certifikat izvrsnosti Tripadvisora, a uz odličnu hranu nudi i usluge cateringa, private wellnessa uz masažu i saune.

Restoran Oasi nalazi se u Pješčanoj uvali na adresi Ogranak 10/12a (pored crkve sv. Nikole)

Oasi - boutique hotel Pula - Wine and Dine Oasi - Babos vina i Prodan tartufi

Contact us

We are looking forward hearing from you