News & activities

Image

Wellness & spa offer

For all lovers of complete relaxation, we present an expanded offer of the Wellness & Spa Center Oasi with existing and well-known private treatments in our wellness & spa center. In addition to two types of saunas, a hot tub, a solarium and massages, from now on you can also enjoy special facial treatments. Given the increasing demand and need for aesthetic non-invasive facial treatments, we now offer the following treatments for you within the Oasi wellness and spa center: Botox treatments,...

More info
Image

Boutique hotel ''Oasi'' is open

Dear guests, we are pleased to inform you that we are with you again from June 21, 2020.
 
Our unique accommodation, with a capacity of up to a maximum of 25 guests, offers great health security given all the epidemiological measures taken to prevent  the spread of the COVID-19 virus.
 
An outdoor pool, a fitness room and a children’s playroom are available for the youngest guests.
Also, a parking space is available to every hotel guest.
Our hotel staff will make sure that your stay with us is...

More info
Image

Wine and Dine Oasi i Kozlović – jelovnik i vinska karta

Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo jelovnik i vinsku kartu za nadolazeću degustacijsku večeru W&D Oasi u kombinaciji s vinima Kozlović.

Degustacijska večera Wine and Dine Oasi osmišljena je kao večera na kojoj gosti dobijaju potpuni doživljaj kušanja vina i prezentacije uz gosta vinara, te jelovnik u četiri slijeda hrane koji domaćini sljubljuju s etiketama vina, a na našoj večeri očekuje Vas:

 

 

MALVAZIJA 2019.

 

RIBLJA PRIČA/MALVAZIJA SELEKCIJA 2017.

TARTAR OD TUNE S...

More info
Image

Wine and Dine Oasi i vinarija Kozlović

Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo našeg slijedećeg gosta na degustacijskoj večeri W&D Oasi.

Prepoznatljiv po iznimnoj kvaliteti, bogat iskustvom, wine brand, simbol Istre, jedan od utemeljitelja vinarstva u Istri i još s mnogo epiteta bi mogli opisati taj silni trud i ljubav koja se pretočila u vrhunska vina vinarije Kozlović uz njihov vrijedan tim, a s master vinarom Gianfrancom Kozlovićem na čelu cijele priče...

 

''Filozofija obitelji Kozlović sadržana je u zajedništvu koje...

More info
Image

New Year's Eve at the Oasi restaurant

Dear guests, Oasi Restaurant invites you to the New 2020 Celebration.

This year we have prepared a 5-course dinner for you, followed by a party until the early hours of the morning with DJ Ante Sosa.

 

APERITIF

Homemade punch

ENTRÉE

Prawns and Buratta with pistacchio crocant and aceto balsamico caviar

APPETIZER

Rabbit roulade stuffed  with pork, mushrooms and chestnuts on broccoli cream

WARM APPETIZER

Black ravioli stuffed with  swordfish in seafood stew with crocant made of...

More info
Image

Wine and Dine Oasi i Medea vina

Wine & Dine Oasi u najljepšem mjesecu u godini prosincu, donosi priču o jednoj od najpoznatijih vinarija na području Pule i Istre. Vinarija je smještena u gradu Vodnjanu, a njihovi vinogradi smješteni su u okolici Medulina i Pule, njegovanih od strane vrhunskih stručnjaka, ljudi koji poznaju istarsku zemlju i lozu. Dovoljno je prošetati jednim od niza njihovih vinograda koji se prostiru na ukupno 60 hektara te upiti miris grožđa, a u njemu istarski duh kulture, tradicije i naslijeđa.

'' Mlada...

More info
Image

Wine and Dine Oasi menu i vinska karta

Dragi gosti, za nadolazeći Wine and Dine Oasi koji će se održati u petak 29.11.2019. u 19:00h  kuhinja restorana Oasi je u suradnji sa vinarijom Babos iz Vodnjana i Prodan obrtom za tartufe iz Buzeta pripremila menu i vinsku kartu.

 

PJENUŠAVO VINO BABOS

 

FLAN OD CUKE S KREMOM OD PARMEZANA UZ FRIŠKI BIJELI TARTUF/SVJEŽA MALVAZIJA 2018.

 

DOMAĆI RAVIOLI PUNJENI PULIĆEM U GOVEĐEM JUSU S CRNIM TARTUFOM/MERLOT GOCCIA NERA 2018.

 

SVINJSKA REBARCA KUHANA 24H NA NISKOJ TEMPERATURI U BBQ...

More info
Image

Wine and Dine Oasi - Babos vina i Prodan tartufi

Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo priču kroz četiri glavna elementa: jesen, dobru hranu, vrhunsko vino i tartufe.

 

Za početak odlazimo do prijestolnice ovog dijela Istre, grada Vodnjana koji obiluje brojnim vinogradima i maslenicima te stvaranju prekrasne priče o vinu i maslinovom ulju.

Čuvena stoljetna obiteljska tradicija danas obrta Giacometti-Moscarda sa strašću i ljubavlju bavi se proizvodnjom vina pod brendom Babos, što je antičko ime za dio grada Vodnjana gdje se nalazi...

More info
Image

Proslavimo Dan žena u ambijentu restorana Oasi

Približava nam se Dan žena, dan kojim obilježavamo borbu žena za ravnopravnost u društvu i kad svaki muškarac koji drži do sebe rado počasti  djevojku, ženu, majku ili prijateljicu nekom sitnicom ili večerom u intimnom ambijentu. Restoran Oasi kao jedan od najboljih istarskih restorana, tom prilikom ugostit će Vas uz intiman i romantični ambijent uz piano live večeru u petak, 08. ožujka. 2019..

Također, wellness&spa centar Oasi uz saune i masaže je odlično mjesto za opuštanje prije večere.

Uz...

More info
Image

Proslave za najmlađe u restoranu Oasi

Za naše najmlađe goste, restoran Oasi u svojoj ponudi nudi mogućnost najma igraonice za djecu kad su u pitanju  proslave rođendana, krštenja ili neke druge Vama važne prilike.

Prostor je opremljen certificiranom i sigurnom opremom za dječju zabavu, a sve proslave se odvijaju uz nadzor stručne osobe ili više njih ovisno o broju djece, kojoj je cilj zabaviti i animirati najmlađe sa mnogim edukativnim i zabavnim sadržajima.

Za to vrijeme, u našem restoranu ćemo slavljenicima organizirati pravu...

More info
Image

Mjesec ljubavi u restoranu & spa centru Oasi

Za tradicionalno obilježavanje mjeseca ljubavi, kada slavimo dan sv. Valentina, najvećeg blagdana ljubavi i dana zaljubljenih, pripremamo Vam lijepa iznenađenja.

U želji da uživate za Valentinovo uz voljene osobe u romantičnom ambijentu našeg restorana kojeg ćemo posebno dekorirati za tu priliku uz notu  romantične glazbene kompilacije Franka Sinatre, Barry Whitea, Deana Martina i ostalih velikana ljubavnih skladbi.

Za Valentinovo, 14.02.2019.g. očekuje Vas uz romantični ambijent uz live...

More info
Image

New Year's Eve in the ambience of ''Oasi'' restaurant

Dear guests, Oasi Restaurant invites you to a formal dinner on 31st December 2018.

For this occasion, we are prepare for you a solemn menu made up of a cold appetizer, a warm appetizer, a main dish and a dessert to your liking:  fish, meat and vege menu of four courses with aperitif and sparkling wine.


APERITIF

Homemade hot beverage

COLD APPETIZERS

Marinated "Tataki" tuna with spices, sauce Teriyaki, Wasabi with mayonnaise and wok of black sesame vegetables with rice chips

Beef carpaccio...

More info
Image

Wine and Dine Oasi i vina Deklić

Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo slijedeći ''Wine and Dine Oasi'' u prosincu s vinima Deklić.

Dvoje mladih entuzijasta, David i Dino koji su stoljetnu obiteljsku tradiciju preuzeli od djeda Konstantina i oca Marina uvest će Vas u prelijepu priču kojom odlikuje velika ljubav i rad u stvaranju vrhunskih vina.

''Naša vina dolaze s područja Vižinade, dijela poluotoka Istre koje je od pamtivijeka vinorodno, s odličnom klimom, plodnom zemljom crvenicom i za vina vrlo važnom ugodnom...

More info
Image

Wine and Dine Oasi s Franc Arman vinima

Cijenjeni gosti, čast nam je i zadovoljstvo otvoriti novu sezonu sa slijedećim gostujućim vinarom na našoj degustacijskoj večeri Wine and Dine Oasi.

Obitelj Arman, predvođena vrsnim vinarima Francom i Oliverom, i danas s jednakim žarom nastavlja njegovanje temeljnih vrijednosti tradicije svojih predaka koji su vinovu lozu započeli uzgajati još davne 1850. godine. Jer u ljepoti i vrijednosti vinograda bila je esencija života, temelj i najčvršće uporište opstanka istarskih obitelji.

Tijekom...

More info
Image

Restoran Oasi u ''TJEDNU RESTORANA'' 05.10. - 14.10.2018.

Polako se bližimo najvećem gastro eventu ''TJEDAN RESTORANA'' koji se održava već 17. put, a obuhvaća sudjelovanje restorana na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske.

S obzirom da se radi o eventu koji za svoj cilj ima predstavljanje gastronomske scene i ponude svakog restorana koji u njemu sudjeluje, sa zadovoljstvom donosimo jelovnik koji je kreiran specijalno za nadolazećih 10 dana gastro putovanja kroz koje će te se upoznati sa našim restoranom, ponudom, uslugom i svim popratnim...

More info
Image

Wine and Dine Oasi večer malvazije s vinima Degrassi

Dragi gosti, ovaj Vas mjesec očekuje eno gastronomska priča s naglaskom na autohtonu sortu Malvazija Istarska. Za tu priliku ugostiti ćemo gospodina Morena Degrassia i njegovu desnu ruku Mauricia Faragunu koji će predstaviti uspješnu i renomiranu vinariju Degrassi koja se od samog početka do danas može pohvaliti kvalitetom i bogatim iskustvom u proizvodnji vina na Istarskom poluotoku.

Kuharski tim restorana Oasi za tu priliku priprema vrhunski menu baziran na ribi koji će se odlično sljubiti...

More info
Image

Restoran Oasi u 16. TJEDNU RESTORANA 09.03.2018. – 18.03.2018.

Za nadolazeću 16. po redu najveću gastro manifestaciju u Hrvatskoj ''TJEDAN RESTORANA'', restoran Oasi će Vam imati priliku predstaviti svoju kuhinju, jela i enogastronomsku ponudu.

Za tu priliku pripremili smo Vam na odabir jelovnik koji kreirate sami u kombinaciji od tri vrste predjela, tri vrste glavnih jela i tri vrste deserta.

Također, uz svaki jelovnik poslužujemo dvije vrste domaćeg spravljenog kruha i Focacciu. Naš nezaobilazni ponos ekstra djevičansko maslinovo ulje Oasi iz vlastite...

More info
Image

Proslavimo Dan žena u predivnom ambijentu restorana Oasi

Približava nam se Dan žena, dan kojim obilježavamo borbu žena za ravnopravnost u društvu i kad svaki muškarac koji drži do sebe rado počasti  djevojku, ženu, majku ili prijateljicu nekom sitnicom ili večerom u intimnom ambijentu. Restoran Oasi kao jedan od najboljih istarskih restorana, tom prilikom ugostit će Vas uz intiman i romantični ambijent uz piano live večeru u petak, 08. ožujka. 2019..

Također, wellness&spa centar Oasi uz saune i masaže je odlično mjesto za opuštanje prije večere.

Uz...

More info

Contact us

We are looking forward hearing from you