Book Rezerviraj

Oasi Oasi

Novosti

Novosti iz wellness & spa zone ''Oasi''

Novosti & najave


Za sve ljubitelje opuštanja i potpune relaksacije, predstavljamo Vam proširenu ponudu Wellness & spa centra Oasi uz već postojeće i poznate privatne tretmane u našem wellness & spa centru. Uz dvije vrste sauna, hidromasažnu kadu, solarij i masaže od sada uživajte i u specijalnim tretmanima lica.

S obzirom na sve češću potražnju i potrebu za estetskim neinvazivnim tretmanima lica od sada za vas u sklopu wellness and spa centra Oasi nudimo sljedeće tretmane: tretmane Botoxom, Hijaluronskim dermalnim punjenjima(filerima) i tretmane mezoterapijom.

 Sa punim povjerenjem, možete se prepustiti u ruke našem stručnjaku sa dugogodišnjim kirurškim iskustvom, s područja estetske medicine i specijalistom opće i plastične kirurgije dr. Anthony Ban.

 

Primjena botoxa i hijaluronskih filera

 

 Botox i Hijaluronski fileri su u današnje vrijeme najučinkovitije sredstvo neinvazivnog pomlađivanja i revitalizacije kože lica. Kako bi se primijenili na najbolji mogući način i dali najbolji efekt i rezultate, vrlo je važno prepustiti se pouzdanim rukama iskusnog stručnjaka i također od njega dobiti sve informacije  o preparatu i o samom tretmanu.

Kombinacijom jednog i drugog preparata postižu se izvanredni rezultati. Botoxom se postiže izvrstan lifting efekt lica uz učinak podizanja kapaka, a dermalnim filerima popunjavanju se dijelovi lica kojima nedostaje volumen.

U sklopu boutique hotela ''Oasi'' nalazi se wellness & spa zona ''Oasi'' koji nudi usluge privatnog korištenja wellnessa opremljenog s dvije saune (turska i finska), malim hladnim bazenom, hidromasažnom kadom, solarijem, masažama i estetskim tretmanima lica botoxom i hijaluronskim filerima.

Za sve upite, informacije i rezervacije obratite nam se s punim povjerenjem na: info@oasi.hr ili na br. 052397910.

Wellness & spa ''Oasi'' nalazi se u Pješčanoj uvali, na adresi Ogranak 10/12a (pored crkve sv. Nikole).

Oasi - boutique hotel Pula - Novosti iz wellness & spa zone ‘‘Oasi’’

Kontaktirajte nas

Sa zadovoljstvom vas iščekujemo