Book Rezerviraj

Oasi Oasi

Novosti

Image

Wine and Dine Oasi i Kozlović – jelovnik i vinska karta

Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo jelovnik i vinsku kartu za nadolazeću degustacijsku večeru W&D Oasi u kombinaciji s vinima Kozlović.

Degustacijska večera Wine and Dine Oasi osmišljena je kao večera na kojoj gosti dobijaju potpuni doživljaj kušanja vina i prezentacije uz gosta vinara, te jelovnik u četiri slijeda hrane koji domaćini sljubljuju s etiketama vina, a na našoj večeri očekuje Vas:

 

 

MALVAZIJA 2019.

 

RIBLJA PRIČA/MALVAZIJA SELEKCIJA 2017.

TARTAR OD TUNE S...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi i vinarija Kozlović

Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo našeg slijedećeg gosta na degustacijskoj večeri W&D Oasi.

Prepoznatljiv po iznimnoj kvaliteti, bogat iskustvom, wine brand, simbol Istre, jedan od utemeljitelja vinarstva u Istri i još s mnogo epiteta bi mogli opisati taj silni trud i ljubav koja se pretočila u vrhunska vina vinarije Kozlović uz njihov vrijedan tim, a s master vinarom Gianfrancom Kozlovićem na čelu cijele priče...

 

''Filozofija obitelji Kozlović sadržana je u zajedništvu koje...

Više informacija
Image

Doček nove godine u ambijentu restorana Oasi

Dragi gosti, restoran Oasi Vas poziva na svečani doček nove 2020. godine.

Ove godine za Vas smo spremili svečanu večeru s jelovnikom u 5 slijedova, a nakon toga slijedi zabava do ranih jutarnjih sati uz Dj-a Ante Sosu.

APERITIV

Domaći punch

ENTRE

Gamberi i Buratta s crockantom od pistacchia i kavijarom od aceta balsamica

PREDJELO

Rolada od kunića punjena vratinom s vrganjima i kestenima na kremi od brokule

TOPLO PREDJELO

Crni ravioli punjeni sabljarkom u raguu od morskih plodova s...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi i Medea vina

Wine & Dine Oasi u najljepšem mjesecu u godini prosincu, donosi priču o jednoj od najpoznatijih vinarija na području Pule i Istre. Vinarija je smještena u gradu Vodnjanu, a njihovi vinogradi smješteni su u okolici Medulina i Pule, njegovanih od strane vrhunskih stručnjaka, ljudi koji poznaju istarsku zemlju i lozu. Dovoljno je prošetati jednim od niza njihovih vinograda koji se prostiru na ukupno 60 hektara te upiti miris grožđa, a u njemu istarski duh kulture, tradicije i naslijeđa.

'' Mlada...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi menu i vinska karta

Dragi gosti, za nadolazeći Wine and Dine Oasi koji će se održati u petak 29.11.2019. u 19:00h  kuhinja restorana Oasi je u suradnji sa vinarijom Babos iz Vodnjana i Prodan obrtom za tartufe iz Buzeta pripremila menu i vinsku kartu.

 

PJENUŠAVO VINO BABOS

 

FLAN OD CUKE S KREMOM OD PARMEZANA UZ FRIŠKI BIJELI TARTUF/SVJEŽA MALVAZIJA 2018.

 

DOMAĆI RAVIOLI PUNJENI PULIĆEM U GOVEĐEM JUSU S CRNIM TARTUFOM/MERLOT GOCCIA NERA 2018.

 

SVINJSKA REBARCA KUHANA 24H NA NISKOJ TEMPERATURI U BBQ...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi - Babos vina i Prodan tartufi

Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo priču kroz četiri glavna elementa: jesen, dobru hranu, vrhunsko vino i tartufe.

 

Za početak odlazimo do prijestolnice ovog dijela Istre, grada Vodnjana koji obiluje brojnim vinogradima i maslenicima te stvaranju prekrasne priče o vinu i maslinovom ulju.

Čuvena stoljetna obiteljska tradicija danas obrta Giacometti-Moscarda sa strašću i ljubavlju bavi se proizvodnjom vina pod brendom Babos, što je antičko ime za dio grada Vodnjana gdje se nalazi...

Više informacija
Image

Proslavimo Dan žena u ambijentu restorana Oasi

Približava nam se Dan žena, dan kojim obilježavamo borbu žena za ravnopravnost u društvu i kad svaki muškarac koji drži do sebe rado počasti  djevojku, ženu, majku ili prijateljicu nekom sitnicom ili večerom u intimnom ambijentu. Restoran Oasi kao jedan od najboljih istarskih restorana, tom prilikom ugostit će Vas uz intiman i romantični ambijent uz piano live večeru u petak, 08. ožujka. 2019..

Također, wellness&spa centar Oasi uz saune i masaže je odlično mjesto za opuštanje prije večere.

Uz...

Više informacija
Image

Proslave za najmlađe u restoranu Oasi

Za naše najmlađe goste, restoran Oasi u svojoj ponudi nudi mogućnost najma igraonice za djecu kad su u pitanju  proslave rođendana, krštenja ili neke druge Vama važne prilike.

Prostor je opremljen certificiranom i sigurnom opremom za dječju zabavu, a sve proslave se odvijaju uz nadzor stručne osobe ili više njih ovisno o broju djece, kojoj je cilj zabaviti i animirati najmlađe sa mnogim edukativnim i zabavnim sadržajima.

Za to vrijeme, u našem restoranu ćemo slavljenicima organizirati pravu...

Više informacija
Image

Mjesec ljubavi u restoranu & spa centru Oasi

Za tradicionalno obilježavanje mjeseca ljubavi, kada slavimo dan sv. Valentina, najvećeg blagdana ljubavi i dana zaljubljenih, pripremamo Vam lijepa iznenađenja.

U želji da uživate za Valentinovo uz voljene osobe u romantičnom ambijentu našeg restorana kojeg ćemo posebno dekorirati za tu priliku uz notu  romantične glazbene kompilacije Franka Sinatre, Barry Whitea, Deana Martina i ostalih velikana ljubavnih skladbi.

Za Valentinovo, 14.02.2019.g. očekuje Vas uz romantični ambijent uz live...

Više informacija
Image

Silvestrovo u ambijentu restorana ''Oasi''

Dragi gosti, restoran Oasi Vas poziva na svečanu večeru 31.12.2018.


Za tu priliku, pripremamo Vam svečani jelovnik u kombinaciji od hladnog predjela, toplog predjela, glavnog jela i deserta po Vašoj želji uz aperitiv i pjenušac.


APERITIV

Domaći punch

HLADNA PREDJELA

Marinirana tuna ''Tataki''  uz humus s mirodijama, umakom Teriyaki, Wasabi majonezom i wok od povrća s crnim sezamom uz chips od riže

Goveđi carpaccio sa dimljenom soli, cikorijom, vinaigrettom sa senfom, crvenim grejpom i...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi i vina Deklić

Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo slijedeći ''Wine and Dine Oasi'' u prosincu s vinima Deklić.

Dvoje mladih entuzijasta, David i Dino koji su stoljetnu obiteljsku tradiciju preuzeli od djeda Konstantina i oca Marina uvest će Vas u prelijepu priču kojom odlikuje velika ljubav i rad u stvaranju vrhunskih vina.

''Naša vina dolaze s područja Vižinade, dijela poluotoka Istre koje je od pamtivijeka vinorodno, s odličnom klimom, plodnom zemljom crvenicom i za vina vrlo važnom ugodnom...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi s Franc Arman vinima

Cijenjeni gosti, čast nam je i zadovoljstvo otvoriti novu sezonu sa slijedećim gostujućim vinarom na našoj degustacijskoj večeri Wine and Dine Oasi.

Obitelj Arman, predvođena vrsnim vinarima Francom i Oliverom, i danas s jednakim žarom nastavlja njegovanje temeljnih vrijednosti tradicije svojih predaka koji su vinovu lozu započeli uzgajati još davne 1850. godine. Jer u ljepoti i vrijednosti vinograda bila je esencija života, temelj i najčvršće uporište opstanka istarskih obitelji.

Tijekom...

Više informacija
Image

Restoran Oasi u ''TJEDNU RESTORANA'' 05.10. - 14.10.2018.

Polako se bližimo najvećem gastro eventu ''TJEDAN RESTORANA'' koji se održava već 17. put, a obuhvaća sudjelovanje restorana na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske.

S obzirom da se radi o eventu koji za svoj cilj ima predstavljanje gastronomske scene i ponude svakog restorana koji u njemu sudjeluje, sa zadovoljstvom donosimo jelovnik koji je kreiran specijalno za nadolazećih 10 dana gastro putovanja kroz koje će te se upoznati sa našim restoranom, ponudom, uslugom i svim popratnim...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi večer malvazije s vinima Degrassi

Dragi gosti, ovaj Vas mjesec očekuje eno gastronomska priča s naglaskom na autohtonu sortu Malvazija Istarska. Za tu priliku ugostiti ćemo gospodina Morena Degrassia i njegovu desnu ruku Mauricia Faragunu koji će predstaviti uspješnu i renomiranu vinariju Degrassi koja se od samog početka do danas može pohvaliti kvalitetom i bogatim iskustvom u proizvodnji vina na Istarskom poluotoku.

Kuharski tim restorana Oasi za tu priliku priprema vrhunski menu baziran na ribi koji će se odlično sljubiti...

Više informacija
Image

Restoran Oasi u 16. TJEDNU RESTORANA 09.03.2018. – 18.03.2018.

Za nadolazeću 16. po redu najveću gastro manifestaciju u Hrvatskoj ''TJEDAN RESTORANA'', restoran Oasi će Vam imati priliku predstaviti svoju kuhinju, jela i enogastronomsku ponudu.

Za tu priliku pripremili smo Vam na odabir jelovnik koji kreirate sami u kombinaciji od tri vrste predjela, tri vrste glavnih jela i tri vrste deserta.

Također, uz svaki jelovnik poslužujemo dvije vrste domaćeg spravljenog kruha i Focacciu. Naš nezaobilazni ponos ekstra djevičansko maslinovo ulje Oasi iz vlastite...

Više informacija
Image

Proslavimo Dan žena u predivnom ambijentu restorana Oasi

Približava nam se Dan žena, dan kojim obilježavamo borbu žena za ravnopravnost u društvu i kad svaki muškarac koji drži do sebe rado počasti  djevojku, ženu, majku ili prijateljicu nekom sitnicom ili večerom u intimnom ambijentu. Restoran Oasi kao jedan od najboljih istarskih restorana, tom prilikom ugostit će Vas uz intiman i romantični ambijent uz piano live večeru u petak, 08. ožujka. 2019..

Također, wellness&spa centar Oasi uz saune i masaže je odlično mjesto za opuštanje prije večere.

Uz...

Više informacija

Kontaktirajte nas

Sa zadovoljstvom vas iščekujemo