Book Rezerviraj

Oasi Oasi

Novosti

Image

Provedite hladne dane u wellness & spa zoni ''Oasi''

Za sve ljubitelje opuštanja i potpune relaksacije, predstavljamo Vam proširenu ponudu Wellness & spa centra Oasi uz već postojeće i poznate privatne tretmane u našem wellness & spa centru. Uz dvije vrste sauna, hidromasažnu kadu, solarij i masaže od sada uživajte i u dva potpuno novo opremljena prostora za privatno korištenje termina wellness zone. Dva novo uređena prostora odišu originalnošću jer su opremljena uz saunu i hidromasažnu kadu s ambijentalnim 3D mappingom kojim želimo gostima...

Više informacija
Image

Boutique hotel ‘’Oasi’’ otvoren

Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da smo od dana 21.06.2020.godine ponovo sa Vama.

Naš jedinstveni smještaj, kapaciteta do maksimalno 25 gostiju, nudi veliku zdravstvenu sigurnost s obzirom na  poduzete sve epidemiološke mjere za sprječavanje i suzbijanje širenja virusa COVID-19. 

Gostima je na raspolaganju vanjski bazen, fitness dvorana i za najmanje goste dječja igraonica.

Također, svakom hotelskom gostu je dostupno i parkirno mjesto.

Naše hotelsko osoblje pobrinuti će se...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi i Kozlović – jelovnik i vinska karta

Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo jelovnik i vinsku kartu za nadolazeću degustacijsku večeru W&D Oasi u kombinaciji s vinima Kozlović.

Degustacijska večera Wine and Dine Oasi osmišljena je kao večera na kojoj gosti dobijaju potpuni doživljaj kušanja vina i prezentacije uz gosta vinara, te jelovnik u četiri slijeda hrane koji domaćini sljubljuju s etiketama vina, a na našoj večeri očekuje Vas:

 

 

MALVAZIJA 2019.

 

RIBLJA PRIČA/MALVAZIJA SELEKCIJA 2017.

TARTAR OD TUNE S...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi i vinarija Kozlović

Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo našeg slijedećeg gosta na degustacijskoj večeri W&D Oasi.

Prepoznatljiv po iznimnoj kvaliteti, bogat iskustvom, wine brand, simbol Istre, jedan od utemeljitelja vinarstva u Istri i još s mnogo epiteta bi mogli opisati taj silni trud i ljubav koja se pretočila u vrhunska vina vinarije Kozlović uz njihov vrijedan tim, a s master vinarom Gianfrancom Kozlovićem na čelu cijele priče...

 

''Filozofija obitelji Kozlović sadržana je u zajedništvu koje...

Više informacija
Image

Doček nove godine u ambijentu restorana Oasi

Dragi gosti, restoran Oasi Vas poziva na svečani doček nove 2020. godine.

Ove godine za Vas smo spremili svečanu večeru s jelovnikom u 5 slijedova, a nakon toga slijedi zabava do ranih jutarnjih sati uz Dj-a Ante Sosu.

APERITIV

Domaći punch

ENTRE

Gamberi i Buratta s crockantom od pistacchia i kavijarom od aceta balsamica

PREDJELO

Rolada od kunića punjena vratinom s vrganjima i kestenima na kremi od brokule

TOPLO PREDJELO

Crni ravioli punjeni sabljarkom u raguu od morskih plodova s...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi i Medea vina

Wine & Dine Oasi u najljepšem mjesecu u godini prosincu, donosi priču o jednoj od najpoznatijih vinarija na području Pule i Istre. Vinarija je smještena u gradu Vodnjanu, a njihovi vinogradi smješteni su u okolici Medulina i Pule, njegovanih od strane vrhunskih stručnjaka, ljudi koji poznaju istarsku zemlju i lozu. Dovoljno je prošetati jednim od niza njihovih vinograda koji se prostiru na ukupno 60 hektara te upiti miris grožđa, a u njemu istarski duh kulture, tradicije i naslijeđa.

'' Mlada...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi menu i vinska karta

Dragi gosti, za nadolazeći Wine and Dine Oasi koji će se održati u petak 29.11.2019. u 19:00h  kuhinja restorana Oasi je u suradnji sa vinarijom Babos iz Vodnjana i Prodan obrtom za tartufe iz Buzeta pripremila menu i vinsku kartu.

 

PJENUŠAVO VINO BABOS

 

FLAN OD CUKE S KREMOM OD PARMEZANA UZ FRIŠKI BIJELI TARTUF/SVJEŽA MALVAZIJA 2018.

 

DOMAĆI RAVIOLI PUNJENI PULIĆEM U GOVEĐEM JUSU S CRNIM TARTUFOM/MERLOT GOCCIA NERA 2018.

 

SVINJSKA REBARCA KUHANA 24H NA NISKOJ TEMPERATURI U BBQ...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi - Babos vina i Prodan tartufi

Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo priču kroz četiri glavna elementa: jesen, dobru hranu, vrhunsko vino i tartufe.

 

Za početak odlazimo do prijestolnice ovog dijela Istre, grada Vodnjana koji obiluje brojnim vinogradima i maslenicima te stvaranju prekrasne priče o vinu i maslinovom ulju.

Čuvena stoljetna obiteljska tradicija danas obrta Giacometti-Moscarda sa strašću i ljubavlju bavi se proizvodnjom vina pod brendom Babos, što je antičko ime za dio grada Vodnjana gdje se nalazi...

Više informacija
Image

Proslavimo Dan žena u ambijentu restorana Oasi

Približava nam se Dan žena, dan kojim obilježavamo borbu žena za ravnopravnost u društvu i kad svaki muškarac koji drži do sebe rado počasti  djevojku, ženu, majku ili prijateljicu nekom sitnicom ili večerom u intimnom ambijentu. Restoran Oasi kao jedan od najboljih istarskih restorana, tom prilikom ugostit će Vas uz intiman i romantični ambijent uz piano live večeru u petak, 08. ožujka. 2019..

Također, wellness&spa centar Oasi uz saune i masaže je odlično mjesto za opuštanje prije večere.

Uz...

Više informacija
Image

Proslave za najmlađe u restoranu Oasi

Za naše najmlađe goste, restoran Oasi u svojoj ponudi nudi mogućnost najma igraonice za djecu kad su u pitanju  proslave rođendana, krštenja ili neke druge Vama važne prilike.

Prostor je opremljen certificiranom i sigurnom opremom za dječju zabavu, a sve proslave se odvijaju uz nadzor stručne osobe ili više njih ovisno o broju djece, kojoj je cilj zabaviti i animirati najmlađe sa mnogim edukativnim i zabavnim sadržajima.

Za to vrijeme, u našem restoranu ćemo slavljenicima organizirati pravu...

Više informacija
Image

Mjesec ljubavi u restoranu & spa centru Oasi

Za tradicionalno obilježavanje mjeseca ljubavi, kada slavimo dan sv. Valentina, najvećeg blagdana ljubavi i dana zaljubljenih, pripremamo Vam lijepa iznenađenja.

U želji da uživate za Valentinovo uz voljene osobe u romantičnom ambijentu našeg restorana kojeg ćemo posebno dekorirati za tu priliku uz notu  romantične glazbene kompilacije Franka Sinatre, Barry Whitea, Deana Martina i ostalih velikana ljubavnih skladbi.

Za Valentinovo, 14.02.2019.g. očekuje Vas uz romantični ambijent uz live...

Više informacija
Image

Silvestrovo u ambijentu restorana ''Oasi''

Dragi gosti, restoran Oasi Vas poziva na svečanu večeru 31.12.2018.


Za tu priliku, pripremamo Vam svečani jelovnik u kombinaciji od hladnog predjela, toplog predjela, glavnog jela i deserta po Vašoj želji uz aperitiv i pjenušac.


APERITIV

Domaći punch

HLADNA PREDJELA

Marinirana tuna ''Tataki''  uz humus s mirodijama, umakom Teriyaki, Wasabi majonezom i wok od povrća s crnim sezamom uz chips od riže

Goveđi carpaccio sa dimljenom soli, cikorijom, vinaigrettom sa senfom, crvenim grejpom i...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi i vina Deklić

Dragi gosti, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo slijedeći ''Wine and Dine Oasi'' u prosincu s vinima Deklić.

Dvoje mladih entuzijasta, David i Dino koji su stoljetnu obiteljsku tradiciju preuzeli od djeda Konstantina i oca Marina uvest će Vas u prelijepu priču kojom odlikuje velika ljubav i rad u stvaranju vrhunskih vina.

''Naša vina dolaze s područja Vižinade, dijela poluotoka Istre koje je od pamtivijeka vinorodno, s odličnom klimom, plodnom zemljom crvenicom i za vina vrlo važnom ugodnom...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi s Franc Arman vinima

Cijenjeni gosti, čast nam je i zadovoljstvo otvoriti novu sezonu sa slijedećim gostujućim vinarom na našoj degustacijskoj večeri Wine and Dine Oasi.

Obitelj Arman, predvođena vrsnim vinarima Francom i Oliverom, i danas s jednakim žarom nastavlja njegovanje temeljnih vrijednosti tradicije svojih predaka koji su vinovu lozu započeli uzgajati još davne 1850. godine. Jer u ljepoti i vrijednosti vinograda bila je esencija života, temelj i najčvršće uporište opstanka istarskih obitelji.

Tijekom...

Više informacija
Image

Restoran Oasi u ''TJEDNU RESTORANA'' 05.10. - 14.10.2018.

Polako se bližimo najvećem gastro eventu ''TJEDAN RESTORANA'' koji se održava već 17. put, a obuhvaća sudjelovanje restorana na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske.

S obzirom da se radi o eventu koji za svoj cilj ima predstavljanje gastronomske scene i ponude svakog restorana koji u njemu sudjeluje, sa zadovoljstvom donosimo jelovnik koji je kreiran specijalno za nadolazećih 10 dana gastro putovanja kroz koje će te se upoznati sa našim restoranom, ponudom, uslugom i svim popratnim...

Više informacija
Image

Wine and Dine Oasi večer malvazije s vinima Degrassi

Dragi gosti, ovaj Vas mjesec očekuje eno gastronomska priča s naglaskom na autohtonu sortu Malvazija Istarska. Za tu priliku ugostiti ćemo gospodina Morena Degrassia i njegovu desnu ruku Mauricia Faragunu koji će predstaviti uspješnu i renomiranu vinariju Degrassi koja se od samog početka do danas može pohvaliti kvalitetom i bogatim iskustvom u proizvodnji vina na Istarskom poluotoku.

Kuharski tim restorana Oasi za tu priliku priprema vrhunski menu baziran na ribi koji će se odlično sljubiti...

Više informacija
Image

Restoran Oasi u 16. TJEDNU RESTORANA 09.03.2018. – 18.03.2018.

Za nadolazeću 16. po redu najveću gastro manifestaciju u Hrvatskoj ''TJEDAN RESTORANA'', restoran Oasi će Vam imati priliku predstaviti svoju kuhinju, jela i enogastronomsku ponudu.

Za tu priliku pripremili smo Vam na odabir jelovnik koji kreirate sami u kombinaciji od tri vrste predjela, tri vrste glavnih jela i tri vrste deserta.

Također, uz svaki jelovnik poslužujemo dvije vrste domaćeg spravljenog kruha i Focacciu. Naš nezaobilazni ponos ekstra djevičansko maslinovo ulje Oasi iz vlastite...

Više informacija
Image

Proslavimo Dan žena u predivnom ambijentu restorana Oasi

Približava nam se Dan žena, dan kojim obilježavamo borbu žena za ravnopravnost u društvu i kad svaki muškarac koji drži do sebe rado počasti  djevojku, ženu, majku ili prijateljicu nekom sitnicom ili večerom u intimnom ambijentu. Restoran Oasi kao jedan od najboljih istarskih restorana, tom prilikom ugostit će Vas uz intiman i romantični ambijent uz piano live večeru u petak, 08. ožujka. 2019..

Također, wellness&spa centar Oasi uz saune i masaže je odlično mjesto za opuštanje prije večere.

Uz...

Više informacija

Kontaktirajte nas

Sa zadovoljstvom vas iščekujemo